Informatie

Drukwerkvoordeel.nl bestaat sinds 2002 en is de cash-and-carry activiteit van Raakwerk, een reclameproductiebureau, dat al sinds 1991 bestaat en dagelijks drukwerk in- en verkoopt voor tal van organisaties en fondsenwervers. Uw grafische productie is dus in handen van vakmensen die weten wat zij doen. Bovendien weten wij dat voor u als klant geldt en dus ook voor ons: afspraak is afspraak.

Drukwerkvoordeel.nl is geen drukkerij maar koopt onafhankelijk in binnen- en buitenland heel veel drukwerk in! Waarom zijn wij vaak goedkoper dan uw huidige drukker?

  1. Wij kopen zelf ons papier in, veel restpartijen. Bij uw drukker betaalt u al gauw ? 1,60 per kilo, bij ons ? 0,80 tot ? 1,25 per kilo!

  2. Wij hebben drukkerijen uit binnen- en buitenland met hun eigen specialismen voor u uitgekozen. Omdat wij inkopen voor veel klanten tegelijk krijgen wij messcherpe prijzen.

  3. Wij kunnen gebruik maken van een betrouwbaar en beproefd netwerk van leveranciers, dat zich elke dag bewijst. Wij weten waar we de verschillende producten en deelbewerkingen kunnen halen; u haalt het allemaal bij ons!

  4. Wij zijn een soort inkoopcombinatie; door bundeling van orders worden veel kosten gedeeld en kunt u gebruik maken van volumekortingen.

  5. Meeliften met lopende producties: let op onze Last Minute Aanbiedingen voor prijzen die u zullen verbazen!

  6. Vooraf betalen of bij afhalen, dan wel bij de postbode maakt dat wij lagere prijzen kunnen rekenen, omdat u niet meebetaalt aan rekeningen die nooit worden voldaan.

  7. Ook direct mailing is een specialisme, vraag uw mailing eens bij ons aan en verbaas u over de lage tarieven die wij rekenen voor porti.

Wij verkopen alle soorten drukwerk: flyers, posters, kaartjes, bloks en sets, briefpapier, enveloppen, folders, brochures, boeken, kettingformulieren enzovoort enzovoort. Ook voor totale grafische productie inclusief tekst en ontwerp kunt u bij ons terecht.


Get Acrobat Reader

Meer producten