XL FOLDERS A3 gevouwen naar A4, full colour, 135 grs en 250 grs + ril, SUPERVOORDELIG!

XL FOLDERS A3 gevouwen naar A4, full colour, 135 grs en 250 grs + ril, SUPERVOORDELIG!

Nu VERLAAGDE prijzen voor XL full colour folders! A3 42 x 29,7 cm, gevouwen naar A4 staand, een veel voorkomend product in de drukwerkwereld. Zeer voordelig op 135 grs papier en gevouwen, of voor een extra luxe kwaliteit op 250 grs, met vouwril, om meer gewicht aan uw boodschap te geven, of voor het soms zo nodige bewaareffect. Vraag voor andere formaten, papiergewichten of afwerkingsmogelijkheden bij ons een offerte aan! De meest voordelige opties vindt u alvast hier!

Waarom kiest u ook nu voor Drukwerkvoordeel? Goed en gratis advies van een betrouwbaar bedrijf (sinds 1991, on line vanaf 2001), geen verborgen kosten, geen grappen en verrassingen achteraf. Gewoon goed drukwerk voor een zeer redelijke prijs, en van een goede kwaliteit! Al jaren geldt: U zit bij ons niet voor een dubbeltje op de eerste rang, maar voor 12 cent in de Koninklijke Loge!!

Door onze prijsafspraken en eigen papierinkoop kunnen wij voor u als klant heel veel voordeel genereren! Een nieuwe samenwerkingsovereenkomst met een hele grote drukwerkfabriek heeft geresulteerd in een spectaculaire prijsverlaging voor onze standaard folder en brochure lijnen! Nu een nieuwe lijn BUDGETBROCHURES, full colour, selfcover op 135 grams gesatineerd MC voor echt superlage ALL-IN prijzen!

Bij Drukwerkvoordeel.nl is de prijs altijd inclusief drukwerkadvies, orderkosten en vakkundige gegevenscontrole! Bovendien is opnieuw aanleveren van uw bestand gratis! U betaalt pas een kleine vergoeding als wij uw bestand -in overleg- voor u aanpassen of nadat u op het laatste moment nog iets wilt (laten) wijzigen. Alle prijzen zijn de afhaalprijzen in Amsterdam, dus zonder bijkomende kosten als u uw drukwerk ophaalt. Bovendien rekenen wij ook geen betalingskosten. Alleen eventuele verzendkosten naar uw adres komen erbij, maar verzenden is niet verplicht, dus u heeft de keuze!

Klik hier voor aantallen en prijzen
Specificaties
Omvang .
Oplage 1000 - 100.000
Papier 135 of 250 grs gesatineerd mc
Drukwerk 4/4 dubbelzijdig full color
Afwerking schoonsnijden , evt rillen en vouwen
Verpakking handzaam verpakt
Levertijd ongeveer 2 - 3 weken
   
Bijzonderheden

Bestel snel deze aanbieding »


Al onze prijzen zijn exclusief BTW en eventuele vervoers- en ontwerpkosten.

Meer producten